Over ons

Welkom op de website van Geling Plants. Hoveniersbedrijf Geling Plants is de perfecte keuze voor een strak onderhouden tuin, bedrijventerrein of project. Van het eerste zaadje tot het snoeien, u kunt voor alle groene werkzaamheden een beroep doen op Hoveniersbedrijf Geling Plants uit Veendam. 

Geling Plants houdt zich bezig met groenvoorziening in de ruimste zin van het woord. We zijn actief in de aanleg, onderhoud en renovatie van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen; tevens houden wij ons bezig met de aanplant van groenstroken en bebossingen. 

Ons personeel is vakbekwaam. Ons team bestaat uit een groep professionals waarin iedereen zijn of haar eigen specialiteit heeft. We streven naar een hoge kwaliteit bij zowel kleinschalige als grotere projecten en besteden veel aandacht aan een veilige werkomgeving, een schoon milieu en het aanbieden van kansen voor hoveniers in opleiding. Dit is dan ook de reden dat wij verschillende certificaten in deze richtingen bezitten.

Afbeeldingsresultaat voor phone buttonTelefoon
+31 6 12517696

Over welke certificaten/licenties beschikken wij? 

f

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is erkend-leerbedrijf.png

  Wij zijn een erkend leerbedrijf 

Wij bieden hovenieren in opleiding de mogelijkheid zich optimaal te ontplooien door ervaring op te kunnen doen op de werkvloer!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is ISO_9001-300x300.jpg

 ISO 9001 gecertificeerd

De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Het houdt simpel gezegd het volgende in: zeg wat je doet en doe wat je zegt.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is TUV-VCA-300x300.png

  VCA gecertificeerd 

De VCA is een certificeerbare controlelijst voor aannemers waarmee zij aan kunnen tonen dat zij veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is ETW-logo-300x250.png

  European Treeworker

Wij beschikken over een Europees erkend boomverzorger. Hierdoor kunt u te allen tijde bij ons terecht voor professioneel advies over bomen.

Contact gegevens:

Telefoon: +31 612517696
Email: info@geling-plants.nl
Kvk: 01142640

Sociale media
Adres:
  • Borgercompagnie 186
    9631 TM Borgercompagnie
© Geling Plants 2019 | Alle rechten voorbehouden